+31 6 29 41 02 22 info@suuzcoaching.nl

Hé hallo, ik ben Suzanne,

voor de meeste beter bekend als Suuz. 41 jaar, getrouwd met de vader van onze 3 dochters van 18, 15 en 10.

Ook mijn ouders zijn gescheiden….

Toen ik 9 jaar was gingen mijn ouders uit elkaar. Ik kon op dat moment voor mijn gevoel bij niemand terecht om mijn verhaal te vertellen zonder dat mijn ouders dat hoorden.

Ik wilde mijn ouders niet nog meer verdriet doen met mijn verdriet dus ik hield mij groot. Ik wilde hen helpen door te doen alsof ik het niet erg vond, ik vertelde niet wat ik nodig had om door deze periode te verwerken.

Ik leerde mezelf in de jaren erna aan om niet te voelen. Ik creëerde dat ik overal mee ging bewegen, ik praatte iedereen naar de mond en had geen eigen mening, ik wilde alles voor een ander doen ook al was ik het er soms eigenlijk niet mee eens. Hier kreeg ik dan weer hoofdpijn van.

Iedereen zocht én vond zijn eigen plek en we vieren nu zelfs samen kerst!

Super fijn. Maar wat kost dit mij soms een energie! Ik denk over alles na om zo de lieve vrede te bewaren en merk dat ik ook in andere situaties steeds weer mee beweeg met de omgeving.

 Jaren later toen ik zelf kinderen had liep ik tegen de alledaagse dingen aan. Ik kon mijn grenzen niet aangeven, deed wat ik dacht dat er van mij verwacht werd. Ik had veel hoofdpijn, voelde me overspannen en reageerde overspannen.

 

Suuz Coaching  over mij
Suuz Coaching met dochters

Ik heb de balans en rust gevonden, dat gun ik jou ook!

Tijdens mijn opleidingen ben ik zelf ook door een aantal coachtrajecten gegaan. Hier heb ik geleerd dat ik mensen heel erg graag help maar nu om de juiste redenen en met de juiste kennis. Niet om daar mijn waardering te halen.

Die waardering heb ik nu voor mezelf gevonden. Ik kan nu grenzen aangeven en NEE zeggen als mij dat beter uitkomt.

Nu heb ik balans, meer rust in mezelf, ik haal het vertrouwen nu uit mezelf en niet meer uit de waardering meer die ik ontvang van de ander.

Waarom doe ik wat ik doe?

Alles goed willen doen, de perfecte basis zijn voor anderen en hierbij jezelf naar de achtergrond schuiven houdt niemand lang vol. Een scheiding kan hier een grote rol in spelen. Dit hoef natuurlijk niet.

Belangrijk is te kijken naar welke rode draad loopt er door jouw leven? Als jij inzicht krijgt in wat de reden is van jouw gedrag dan zul je dit steeds beter gaan herkennen. Zodra je dit herkent ga je het kunnen veranderen.

Je gaat een beter balans ervaren en er komt rust in jouw dagelijks leven. Ik heb als geen ander mogen ervaren wat de gevolgen hiervan zijn. Dit gun ik jou ook!

Mijn opleidingen: HBO geaccrediteerd gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen: Kindercoach, Jongerencoach en Stress Burn-out Coach voor volwassenen.