Shopping Cart 0 items - $0.00 0
0 items in cart

Wanneer een Stress Burn-out coach?

Je kunt de omstandigheden niet veranderen, wel hoe je ermee omgaat.
Een Burn-out kan je overkomen als je niet naar jouw eigen grenzen luistert. Hierdoor stel je te hoge eisen aan jezelf. Als je te lang stress ervaart en niet naar de grenzen van je lichaam luistert dan kan je hierin terecht komen. 

Als je een Burn-out hebt kan je je zoals de term zelf al zegt helemaal opgebrand voelen. Dit kan zich uiten in lichamelijke problemen, moeheid, chaotisch denken, onzekerheid, angsten, huilbuien, chagrijnig, kort lontje, stemmingswisselingen, slaapproblemen, faalangst, opgejaagd gevoel.

Als je ons als mens voorstelt als een ijsberg, dan zien we alleen het puntje van de ijsberg. We laten zien wat we gezien willen laten worden. Wat er binnen in de ijsberg gebeurt dat ziet niemand. Wat erin dieper in de ijsberg zit daar zit de rode draad van onze reacties, onze gevoelens, ons gedrag. Misschien is dat wel juist jouw bedoeling en wil je niet dat iemand dat ziet. Misschien denk je wel dat je alles alleen moet oplossen en kom je er niet uit. Hoe moeilijk is het als er van alles gebeurt in ons lijf en we kunnen of willen hier geen geluid aan geven? We lopen onszelf voorbij. Als we dit te lang doen en alle negatieve gevoelens in ons lichaam laten opkroppen dan kunnen we ons daar echt beroerd door voelen. Hier kunnen we heel veel stress door ervaren en lichamelijk en geestelijke klachten van krijgen.

In de coach sessies gaan we samen onderzoeken waar het onrust/gevoel/gedrag vandaan komt en op welke momenten je dit ervaart. Wij gaan samen uitzoeken wat jij nodig hebt!

Alles is vertrouwelijk wat we bespreken. 

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.