Shopping Cart 0 items - $0.00 0
0 items in cart

Wie ben ik?

Ik ben Suzanne, getrouwd met Erik en samen hebben wij 3 dochters in de leeftijd van 15, 11 en 6. 

Ik had altijd al de passie om naar mensen te luisteren. De advertentie van de opleiding Kindercoach kwam voorbij en dit sprak mij gelijk aan. Ik heb mij ingeschreven en ben na een hele leerzame, leuke tijd geslaagd voor mijn HBO opleiding Kindercoach.

Ik was door de opleiding zo enthousiast geworden en ben gelijk doorgegaan met de HBO opleiding Stress Burn-out, dit is voor volwassene maar ook zeker toe te passen op jongeren en kinderen. In die opleiding heb ik geleerd hoe bepaalde gebeurtenissen uit het leven onbewust kunnen bepalen hoe we ons nu voelen/reageren/gedragen. Als we tot inzicht komen waar ons gevoel/reactie of gedrag vandaan komt dan ga je dit sneller herkennen. Meer hierover kunt u vinden in het tabje Stress Burn-out Coaching.

Tussen die opleidingen door, ben ik coach geworden van het programma De Kinderen Scheiden Mee ook wel genoemd het Zandkastelenprogramma. Dit is een programma wat speciaal gericht is op kinderen van gescheiden ouders. Hiermee kunnen jullie jouw kind een stem geven tijdens de scheiding. Het kind kan zich uiten bij iemand anders dan zijn of haar ouders. Meer informatie kan u zien bij het tabje: De Kinderen Scheiden Mee.

Ondertussen heb ik hier mijn beroep van gemaakt en ben ik lekker bezig met mijn passie, mensen coachen. Dit doe ik samen met alle leeftijden. Kinderen, jongeren en volwassenen zijn allemaal welkom. Dit doen wij samen doormiddel van goed te luisteren en te kijken naar de behoefte van jou of van jullie kind. Spelenderwijs kunnen wij met allerlei methodieken, passend bij jou of jullie kind mooie gesprekken voeren. We gaan oplossingsgericht te werk, zodat jij of jullie kind weer goed in zijn vel komt te zitten.